Timisoara in miscare, evolutia economica a orasului si prezentare video a unor cluburi de top

Timisoara este paradisul terestru unde poti investi sigur si trai bine, locul unde se termina imaginatia.

Se poate urmari chiar si in video, mai jos, dezvoltarea economica a orasului Timisoara, cat si cateva detalii despre interesanta istorie si cultura a acestui frumos oras romanesc de pe Bega, aflat la rascruce de drumuri intre: Romania, Ungaria si Yugoslavia. Tocmai din aceasta conjunctura geografica, cat si datorita populatiei mixte (unguri, romani, nemti, sarbi si italieni) si a vastei culturii imprumutate de la aceste nationalitati conlocuitoare, Timisoara uimeste in Romania si in Europa prin gradul de civilizatie si toleranta intre natiuni, de maturitate politica si economica.

Despre Timisoara

Istoria, cultura şi evoluţia economică a oraşului Timisoara

Timisoara este orasul revolutiei anticomuniste din 1989, primul oras liber de comunism din Romania in care populatia a iesit in strada si s-a ridicat cu mult curaj impotriva regimului dictatorial Ceausescu. Acest oras european este orasul florilor si al parcurilor care decoreaza pitorescul sau oriunde iti vei intoarce privirea. Timisoara este al doilea oras ca marime al Romaniei dupa capitala si se spune ca este si cel mai mare centru universitar dispunand de numeroase universitati frecventate de zeci de mii de studenti. Acest oras este cel mai vestic din Romania si primul iluminat electric din Europa.

Cei sositi cu afaceri aici, din toate colturile lumii, pot avea linistiti curajul de a face investitii imobiliare sigure la Timisoara, sa cumpere case, apartamente si terenuri deoarece, si la noi, in 2015 va intra moneda euro. Restul se poate deduce de la sine pentru cei care inteleg bine acest fenomen, un bun moment imobiliar. Timisoara poate fi vazut de catre turisti ca si un urmator oras al vietii lor, aceasta pentru ca aici se poate trai foarte bine din toate punctele de vedere si va puteti convinge singuri de acest lucru daca veti ajunge vreodata aici.

Unde vi se temina imaginatia incepe Timisoara, orasul cu cele mai multe fete, singurul loc din Romania cu un raport femei/barbati de 4/1, poate si mai mare... .

Pentru relaxare si distractie in weekend sau in cursul saptamanii, in frumoasele seri din acest oras viu, in miscare, unde viata nu se opreste niciodata fie zi fie noapte, va mai prezentam aici si cateva cluburi de top, viata dulce a unui oras romanesc ce merita atat de mult vizitat, unic in Romania.

În trend, de mare interes acum: disco-club Heaven Studio, discoteca numarul 1 cu cele mai multe si frumoase fete din Timisoara

Timisoara nu doarme, viata de noapte, alte cluburi de top