Video recenzii despre Timisoara si Marius Vidican

Loc bun in regim hotelier la Timisoara, zona universitara

Ne scuzati... , nu am extras inca textul din video!

Vidican este un loc de stat excelent in orasul Timisoara, in locatie totul e la indemana

Salut, asta e un loc excelent de stat in Timisoara, apartamentele domnului Vidican, foarte mari, foarte curat totul, ai tot ce-ti trebuie sa te simti ca acasa, locatiile sunt excelente in oras, central, totul este aproape, gazda noastra e excelenta, te poate indruma oriunde ai nevoie in Timisoara: daca vrei sa te distrezi, daca vrei sa te duci undeva sa mananci bine, totul este la indemana aici. Sigur si data viitoare cand voi veni in Timisoara tot aici voi sta! Multumesc!

Serviciile hoteliere Marius Vidican in Timisoara sunt de buna calitate

Bună ziua! Sunt Radu. Sunt din Variaş. Lucrez în domeniul asigurărilor şi de multe ori trebuie să vin în oraş pentru problemele mele. De multe ori am stat la hotel, de data asta am zis să experimentez ceva noi şi l-am găsit pe domnul Marius pe Internet. Sunt foarte mulţumit de el, ţinând cont că apartamentul are .. e dotat cu tot ceea ce este nevoie iar serviciile sunt de cea mai bună calitate. În cazul în care doriţi şi dumneavoastră să aveţi parte de ce am avut eu, vă recomand să-l căutaţi pe...

La targul de carte Gaudeamus, hotelurile in oras fiind mai scumpe, am ales varianta regim hotelier

Bună ziua. Mă numesc Marin Adrian. Am venit în Timişoara cu serviciu, la târgul de carte Gaudeamus. Datorită faptului că în oraş cazările sunt foarte scumpe la hoteluri am ales varianta unui apartament în regim hotelier, care l-am găsit pe Internet, al domnului Marius. A fost totul ok, poziţionare zonă centrală. Este mult mai rentabil decât la hotel. Ne-am simţit bine. Vă recomand tuturor. Este o oportunitate acest sistem în regim hotelier şi sperăm să vă simţiţi şi voi bine cum ne-am...

La competitiile de dans sportiv am apelat la serviciile excelente de cazare Vidican

Bună ziua. Ma numesc Almuth Uliczai, sunt antrenor de dans sportiv. Noi organizăm în cadrul şcolii noastre de dans seminarii pentru elevii noştri, la care avem musafiri din străinătate, şi apelăm, de mai mulţi ani, la serviciile de cazare în regim hotelier ale domnului doctor Marius Vidican. De mai mulţi ani colaborăm şi suntem foarte mulţumiţi de aceste servicii, apartamentele sunt foarte frumoase, modern amenajate, curate, spaţioase. Sunt situate central, în zona Universităţii, foarte uşor pe...

O familie din Suedia, venita in vizita la Timisoara, am stat in apartamentele frumoase Vidican...

Bună ziua. Mă numesc Constantin Bogdan şi sunt din Suedia. Am venit în vizită în Timişoara şi apelăm la serviciile domnului doctor Marius Vidican care deţine nişte apartamente foarte frumoase în Timişoara, şi ne-am simţit foarte bine aici, cu familia, avem tot ce ne trebuie în apartament, este bine situat în centrul Timisoarei, mergem pe jos până în oraş. Vă recomand şi dumneavoastră să apelaţi la serviciile acestor apartamente.

Am ales un apartament în regim hotelier în locul hotelului pentru că sunt condiţii mult mai bune

Bună. Suntem de la un club de dans sportiv din Cluj. Am venit aici în Timişoara pentru o săptămână. Am ales apartamentul în regim hotelier în locul hotelului pentru că am văzut că sunt condiţii mult mai bune şi curăţenia, şi locaţia, fiind aproape de centru. Suntem foarte mulţumiţi că am ales această variantă. Ori de câte ori va fi nevoie să ne întoarcem, o să alegem aceiaşi variantă. Recomand cu căldură oricărei persoane să alegă acest fel de cazare.

Locuinta de vacanta placuta si ieftina in Timisoara, unde sa te simti bine.

Bună ziua. Mă numesc Mureşan, Sunt... din 1981 până acum m-am mai fost în Timişoara. Acum ne-am întors aci pentru două săptămâni. Ne-am simţit în această locuinţă foarte, foarte bine. Suntem foarte mulţumiţi de nivel, de tot ce am găsit aci. După părerea mea recomand la mulţi alţii care doresc o vacanţă plăcută, şi, hai să spun aşa, nu prea scumpă, nici prea ieftină, însă foarte, foarte potrivită în relaţia cu ce ni s-a oferit.

Sarbatori fericite in Timisoara, in locatii de lux, mult mai bine ca la hotel...

Bună ziua. Mă numesc Limban Gheorghe. Vin din Belgia. Am locuit timp de 10 zile în apartamentul domnului Marius. El are mai multe apartamente, sunt locate aproape de centru, şi sunt locaţii de lux cu tot ceea ce este necesar, mult mai bine ca la un hotel, normal. Vă doresc la toată lumea sărbători fericite.

Am venit de sărbători la Timisoara să vizitez nişte prieteni si familia

Salut! Eu sunt George. De 5 ani m-am stabilit în Londra. Am venit de sărbători aici să vizitez nişte prieteni, familia, şi am ales să stau într-un apartament în regim hotelier. Condiţiile sunt extraordinar de bune, preţul este acceptabil şi recomand tuturor turiştilor care vin în Timişoara să apeleze la domnul doctor Marius. E un băiat de nota zece şi are apartamente ok.

Pagini