Video Euro Grilli Timisoara Romana

Prieteni italieni … , aceasta nu este o glumă, e ceva serios. Am venit la Timisoara pentru afaceri si l-am întâlnit pe Dr. Mario Vidican, o persoană excepțională, serioasa, un profesionist, el este primul punct de referință pentru turiști italieni care vin aici si găsesc un prieten, o persoană cu multa scoala, cu studii superioare si competenta care cunoaste toata viata de zi a acestui oras dar mai ales viata de noapte din Timișoara. El va va purta prin toate localurile cele mai bune: Heaven, Le Sinema si altele unde veti putea petrece o seara deosebita in compania unor fete nemaipomenit de frumoase deoarece in Timisoara exista o concentratie masiva de fete frumoase cum nu s-a mai vazut, sunt multe universitati, multe localuri de distractie iar raportul este de 4-5 fete pentru fiecare baiat.

Am auzit niste comentarii aiurea care nu mi-au placut si categoric dezmint absolut totul, Marius e o persoana serioasa, are niste apartamente foarte frumoase: normale, standard si de lux pentru toate buzunarele, el va asteapta la aeroport, va ofera compania sa, este mereu cu voi, e ca si fratele vostru mai mare care va insoteste si va ajuta sa petreceti cateva zile foarte frumoase si mai presus decat atat curate in ceea ce priveste distractia sanatoasa si foarte pura.
Mulțumirile mele sincere, din inima pentru Mario și pentru munca pe care o face cu mare profesionalism. Mulțumesc Mario. Bună Italia.