Cazare si inchirieri in regim hotelier in Timisoara

Video: Cazare Timisoara

Doriti cazare in Timisoara in apartamente de lux in regim hotelier? Veti gasi la mine cele mai bune servicii hoteliere din oras in ceea ce priveste raportul calitate / pret si detaliul confortului.


Luxul, intimitatea, linistea şi confortul, greu de gasit la hotel, vi le ofer  în apartamente in regim hotelier cu finisaje superioare, climatizate, cu jacuzzi si sauna unde detaliul confortului si relaxarea sunt la ele acasa. Va ofer pe buna dreptate un turism romanesc de vis in adevaratul sens al cuvintelor.

Cu 12 ani de experienta in servicii de cazare in Timisoara, cel mai vestic oras al Romaniei din toate punctele de vedere, am gazduit mii de clienti din toate colturile lumii. De nenumarate ori am avut clienti romani din strainatate, care au ales Timisoara ca loc de intalnire cu familia ramasa in tara  si cu prietenii lor deoarece  aeroportul din Timisoara este un nod aerian important de comunicare intre Romania si restul Europei, cu zboruri zilnice in foarte multe directii atat in afara cat si in interiorul tarii. La sectiunea “Clienti din Romania “puteti urmari in video cativa dintre clientii mei romani care vorbesc despre mine, managerul acestei mici afaceri de inchiriere de apartamente de lux in regim hotelier si despre surpriza placuta care au avut-o atunci cand m-au gasit pe Internet si au ales sa inchirieze apartamente in regim hotelier in Timisoara de la mine, in vacanta sau in scurta lor calatorie de afaceri. Acestia va recomanda  regim hotelier Vidican si sa rezervati cazare in apartamentele mele in Timisoara.

Va ofer  apartamente in regim hotelier situate in locatii centrale, invecinate (vezi harta pentru locatii de cazare in Timisoara), in Complexul Studentesc/ Zona Universitara, la o mica distanta de Piata Unirii, Piata Operei, Piata Libertatii (cateva minute fara masina de la locatia de cazare). De asemenea marele Complexul Comercial Iulius Mall & Auchan se afla la doar 15 minute de mers pe jos de apartamentele in regim hotelier. In ceea ce priveste etajul, ca si comoditate, daca tot ati ales regim hotelier, aceste apartamente de lux sunt situate in cladiri cu 4 - 8 etaje: fie la etajul 1, fie mai sus cu ascensor.

Oferta mea de inchiriere si cazare in regim hotelier cuprinde 6 apartamente

1) Apartamente moderne cu 1-2 camere (ap.1, ap.3 si ap.4) recomandate atat pentru o singura persoana cat si pentru un cuplu dar practice si pentru grupuri mai mici de oaspeti (3-4 pers.).

2) Apartamente de tip suite de lux cu 3-5 camere (ap.2, ap.5 si ap.6), chiar si un penthouse in regim hotelier cu suprafata de 130 mp, cu 4 dormitoare, care sunt practice şi avantajoase mai ales pentru grupuri mai mari de oaspeti.

 Apartamentele mele in regim hotelier sunt economice (au tarife pentru buzunarul tuturor) mai ales pentru grupuri de persoane, sunt extrem de confortabile si dispun de dotari exceptionale pe care le puteti viziona in detaliu la pagina dedicata fiecarui apartament in parte unde veti gasi prezentari video si fotografiile acestora.

Extra servicii de inchiriere si cazare in Timisoara in regim hotelier:

  • La cerere se asigura transportul de la aeroport sau gara la apartament, la locatia de cazare in Timisoara. In acest caz va rugam sa mentionati ora si locul sosirii.
  • In cazul in care sositi cu masina proprie se asigura paza masinii in parcare la tarif de 3 euro/ noapte, in vecinatatea locului de cazare.
  • Numai la cererea clientului se pot solicita extra servicii de cazare in regim hotelier: ghid de afaceri sau ghid turistic cu sau fara masina la preturi negociabile.
  • Managerul apartamentelor in regim hotelier va sta la dispozitie 24/24 h, sau/si pentru orice fel de informatii suplimentare.
  • Vi se poate oferi la cerere masa rezervata in serile de weekend in cele mai blazonate cluburi din oras.
  • La solicitarea clientilor se mai organizeaza si petrecerea burlacilor ce include cina intr-un restaurant de top cu cadru festiv, deosebit dupa care petrecerea continua in cel mai blazonat club din oras, in discoteca Heaven Studio,  intr-o companie foarte placuta.

Tarifele de cazare in Timisoara in regim hotelier  sunt mai mici comparativ cu tarifele de cazare de la un  hotel de 3 - 4 stele sau de la o pensiune centrala de lux. La mine in regim hotelier nu veti avea niciodata comision de inchiriere, veti inchiria direct de la mine (PFA), fara intermediari, deoarece nu sunt o agentie imobiliara. In concluzie, varianta optima de cazare pentru odihna, confortul si relaxarea in sejurul dumneavoastra este rezervarea unui apartament in regim hotelier in locul unui hotel sau pensiuni.